Programok hamarosan
A közeljövőben sorra kerülő túráink

Sas nap a Hortobágyon

Rétisasok nyomában

Immár 3. alkalommal kerül megrendezésre a Sasnap, a korábbiakhoz képest kibővült helyszínekkel, programokkal. Továbbra is a Hortobágyi Nemzeti Park által kezelt élőhelyekhez kapcsolódva, 2017. január 14-én szombaton. A több helyszínes rendezvénysorozatot szépen felfűzni nem is egyszerű dolog, ehhez túravezető segítséget adunk, igény szerint szállítással. 

A rétisasok már várnak minket, a legnagyobb testű európai ragadozó madarakhoz illő méltósággal persze. A vadon élők nagyobb távolságból, a Vadaspark lakói viszont testközelből!

Fotó: Szilágyi Attila, HNP. 

A képek tökéletes külsőt adnak a bejegyzésednek, felkeltve látogatóid figyelmét, hogy rákattintsanak. A bejegyzésed első képe az előnézetben is látható. Egy érdekes kezdőkép növelheti a cikked vonzerejét.

A bevezető bekezdésből olvasóid megtudhatják bejegyzésed fő gondolatát. Emellett rövid előnézetként is szolgál a blogbejegyzések listájában. Eltérő formázással könnyen elérheted, hogy kitűnjön a többi szöveg közül. Olvass tovább, hogy hogyan formázhatod a blogbejegyzéseidet.

A rövid és egyszerű blogbejegyzés a legjobb módja, hogy látogatóid mindig képben legyenek. Izgalmas bevezető és egy tömör, informatív tartalom biztosítja, hogy olvasóid visszatérjenek további újdonságokért.